maandag 7 januari 2013

Feest

Ik was serieus van plan om wekelijks een nieuwe bijdrage te leveren aan dit blog. Echt, het is ook leuk om te doen. Maar daar kwam ineens een economische opleving en voor ik het wist was ik 3 maanden aan het fotograferen. En beeld afwerken. En bellen. En vooral veel autorijden. Dus dan verschuiven de prioriteiten, en zakt het blog aandeel een beetje weg.
Maar het is de tijd van goede voornemens, dus aan de slag ermee.
Foto's genoeg om wat bij te vertellen.


Deze gaat over een feestje. Lijkt me nog een beetje toepasselijk ivm de afgelopen periode. Eventfotografie is iets wat de laatste tijd steeds vaker doe. En natuurlijk kan ik niet concurreren met de kortgerokte eventdames met een printertje op de heup ( verhoging van de feestvreugde ) die ik steeds vaker op dit soort avonden zie rondlopen, ik kan wel goed kijken en mij onopvallend onder de feestenden begeven.
Dit zijn beelden van een megaparty in Studio 21 op het Mediapark. En dat is niet zomaar een avondje met een suffe DJ en wat hapjes. Nee, dit was serious business : casino, make-over show, theater, een fantastische band etc etc. 
Ik heb natuurlijk altijd geroepen dat ik blij ben dat ik als ZZP'er niet mee hoef te doen aan middeleeuwse bacchanalen, karten of paintballen. Met die leuke collega's van het bureau tegenover je. 
Maar toch, als je zag hoe deze mensen het samen zo ontzettend naar hun zin hadden. Dan wil ik ook wel een keertje losgaan met mijn bedrijf. 
In m'n eentje dan natuurlijk. Dat wel. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten